
Jordbær en frugt der bliver spist meget af her om sommeren. De spises som dessert eller på kager. Men hos mig bliver jordbær brugt i maden. Det giver sådan en lækker smag i de retter der kommer jordbær i.
En af den er en dejlig salat med kylling i
1 gang cremet hvid balsamico og sennep dressing*
55 g hakket cashew nødder
500 g salat hakket eller i strimler(brugte spidskål)
5 forårsløg i tynde skiver
8 jordbær i skiver
350 kogt/stegt øko kylling i tern/strimler
Kom salat, løg, jordbær og kylling i en skål. Hæld dressingen over og bland det forsigt så dressingen bliver fordelt over alt.
Servere salat toppet med nødder( nødderne kan også vendes i salatten)
*Dressing
2 æggeblommer
1 spsk hvid balsamico
2 hakket hvidløgsfed
2 spsk hjemmelavet dijon sennep(en god købt kan bruges)
120 ml god spansk øko oliven olie
Kom alt på nær olie i en skål og pisk det godt sammen.
Hæld så stille og roligt lidt olie i mens du pisker til alt olie er brugt. Og så er dressingen klar.