Fersken-cognac glaseret kyllingelår og en sprød coleslaw

Frugt i mad er nu bare noget der er godt og denne her gang blev det med lækre saftige øko fersken og mango.

Retten er i sig selv nem og meget simpel at lave. Og når man laver coleslaw har man slet ikke brug for den hvide dressing , da der er så mange måde at lave en velsmagende og sund dressing til.

Ingredienser:

oliven olie
1 stor løg hakket
2 frisk øko fersken hakket
2 spsk øko cognac
2 dl hjemmelavet bbq sauce*

6-8 øko kyllingelår

I en dyb pande kommes der lidt olie i ved medium varme og løg tilsættes. Lad dem stege i ca 5 min eller til de er blevet lidt møre. Kom så fersken i og lad dem stege under låg i 4-6 min eller til de er møre. Rør engang imellem der i. Hæld så cognac i og kog det i 2 min med der røres rundt. Lad det køle lidt af.

Kom blandingen i en blænder og blend det godt. Tilsæt så bbq saucen og blend det hele til den konsistens du vil have. Min var næsten hel glat men med små stykker fersken tilbage. Kom det tilbage til panden og varm det op og pensel så lårene de sidste 15 min med 3 min mellemrum.

Lårene skal have 45-50 min i en forvarmet ovn 200 gr.

Coleslaw:

3 spsk. frisk citron saft
1/4 tsk. spidskommen
1/4 tsk. cayenne
ca 1 dl oliven olie
½ spidskål i strimler
6 radisser i skiver
1 mango i tern
3 skalotteløg i skiver
3 spsk. frisk hakket mynte

Bland de 3 første ingredienser i en skål og pisk så olie i og pisk det godt. Kom så resten af ingredienserne i og bland det og og servere.

* opskrift på bbq sauce kommer snart her ind

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.