Grøntsager og æbler i en appelsin og ingefær sauce.

graeb

Der er mange i dag der gerne vil have kødfrie dage så her er en lækker og smagfuld ret uden kød.
Grøntsager og æbler i en appelsin og ingefær sauce.

1 broccoli, i buketter
1 rødløg i skiver
2 gulerødder i stave
½ blomkål i buketter
1-2 æbler i skiver
kokos olie

Appelsin og ingefær sauce:

150 ml øko appelsin saft
2 spsk. øko hvidvins eddike
1 spsk. øko fiske sauce
1 spsk øko appelsinskal
2 hvidløgs fed hakket
1 stykke ingefær 1 cm hakket

Kom alle ingredienser til sauce i en skål og pisk det godt.
Kom kokos olie en en wok og kom broccoli, blomkål og gulerødder i og steg dem i ca 5 min.
Tilsæt så løg og peberfrugt og steg i yderlig 5 min.
Kom så saucen i, og steg det hele i 2-3 min og til sidst kom æblerne i. Steg det hele i 3 min og servere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *