Kokos stegte tigerrejer med en blandet salat

Hurtig mad er altid godt og her er lige en opskrift på det.

Ingredienser:

200 g tigerrejer eller store rejer(køb dem hos en rigtig fiskehandler)
2 æg
2 dl kokos mel
2 dl mandel mel
1 dl avocado olie
3 spsk frisk lime saft
2 spsk frisk citron saft
2 hvidløgs fed hakket fint
½ tsk chiliflager
250 g blandet salat
1 avocado i tynde skiver
1 gul peberfrugt i tynde skiver
1 rødløg i tynde skiver

Forvarm ovnen til 220 gr. Kom lidt stanniol i et fad og pensel det med lidt olie.

Kom æg i en dyb tallerken og pisk dem. Bland kokos og mandelmel på en tallerken. Dyp rejerne i ægget og kom dem så i mel blandingen.Kom dem i fadet i et lag kun og dryp lidt olie ud iver dem.

Bag dem i ovnen i ca. 10 min eller til de er let gyldne.

Imens laves dressingen. kom olie, lime saft, citron saft, hvidløg og chiliflager i et glas med skruelåg og ryst det godt.

Kom salat på en tallerken sammen med løg, avocado og peberfrugt. Top med de færdige rejer og dryp lidt dressing over retten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.