
En nu en lækker salat med lækre rejer. Kan sagtens bruges som et hovedmåltid.
Her er hvad der skal bruges:
500 g store rejer med hale
2 æg
150 g usødet kokosflager
100 g mandelmel
100 ml avocado olie
3 spsk citronsaft
2 spsk limesaft
2 hvidløgs fed hakket
½ tsk chili flager
1 pose baby spinat
1 avocado i skiver
1 gul peberfrugt i mundrette stykker
1 rødløg i skiver
Pil rejerne men lad halen sidde på. Skyl dem og tør dem. Forvarm ovnen 220 gr. Kom bage papir i på en bageplade.
I en skål pisker du æggene med en gaffel. I en anden skål blander du kokos og mandel mel sammen. Dyp rejer i æg og dyp dem så i melet(undgå at halen bliver dyppet i æg og mel) Kom dem på bagepladen side om side. Drys lidt olie over dem.
Bag dem i ovnen i ca 10 minutter eller til der er blevet gylden.
Imens laves dressingen, kom avocado olie, limesaft, citronsaft, hvidløg og chili flager i et glas med skruelåg og ryst det rigtig godt.
Fordel spinat på 4 tallerkener. Kom avocado på, peberfrugt, løg og rejer. Kom dressingene ud over salaten og servere.