Kokos stegte tigerrejer med en spinat salat

En nu en lækker salat med lækre rejer. Kan sagtens bruges som et hovedmåltid.

Her er hvad der skal bruges:

500 g store rejer med hale
2 æg
150 g usødet kokosflager
100 g mandelmel
100 ml avocado olie
3 spsk citronsaft
2 spsk limesaft
2 hvidløgs fed hakket
½ tsk chili flager
1 pose baby spinat
1 avocado i skiver
1 gul peberfrugt i mundrette stykker
1 rødløg i skiver

Pil rejerne men lad halen sidde på. Skyl dem og tør dem. Forvarm ovnen 220 gr. Kom bage papir i på en bageplade.

I en skål pisker du æggene med en gaffel. I en anden skål blander du kokos og mandel mel sammen. Dyp rejer i æg og dyp dem så i melet(undgå at halen bliver dyppet i æg og mel) Kom dem på bagepladen side om side. Drys lidt olie over dem.

Bag dem i ovnen i ca 10 minutter eller til der er blevet gylden.

Imens laves dressingen, kom avocado olie, limesaft, citronsaft, hvidløg og chili flager i et glas med skruelåg og ryst det rigtig godt.

Fordel spinat på 4 tallerkener. Kom avocado på, peberfrugt, løg og rejer. Kom dressingene ud over salaten og servere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.