Mørbrad bøffer i med en kokosmælk pandesauce og spidskål

I dag havde jeg lyst til at lave noget hurtig mad, da det skal jo til engang imellem. Men hurtig mad kan jo sagtens være sundt og det var det også i dag.
Spidskål er bare så lækkert at spise til mange retter da det bare smager godt rå men også mætter godt. For mig er det en god alternativ til kartofler og ris.

Ingredienser:

1 frilands svinemørbrad
Røget krydderi blanding*
1 spsk karry
110 ml kokosmælk
½ spidskål i strimler

Puds svinemørbraden af og skær den ud i 1½ cm stykker bøffer og tryk dem lidt flade. Drys dem med den røget krydderi blanding.
Kom lidt olie på en pande og steg bøfferne i ca 6 min og vend dem 1 gang. Tag dem af panden og hold dem varme. Hæld så kokosmælk og karry i panden og rør det godt rundt og lad det simre i 2-3 min og kom så bøfferne i og varm det hele godt igennem.

Servere dem oven på spidskålen og kom lidt sauce på bøfferne

Røget krydderi blanding findes her http://madmeddyhr.dk/kotelet-med-dijon-cashew-crust/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.