Rødspættefilet i en hvidløgs-reje sauce

Fisk skal der også spises engang imellem og når man så skal det, behøver det ikke være en kedelig ret uden meget smag.

Så denne her gang blev der gjort lidt extra ud af det.

 

Ingredienser:

2 rødspættefilet
oliven olie
150 g rejer gerne fra fiskehandleren
4 hvidløgs fed i tynde skiver
½ tsk chiliflager
ca 1 dl tør Sherry
2 spsk citronsaft
ca 1 dl hakket persille
peber

Kom spsk olie på en pande ved medium varme og steg fiskene ca 4 min på hver side eller til de begynder at falde fra hinanden. Kom dem på en tallerken og hold dem varme under stanniol.

I samme pande kommer du 3 spsk olie på og tilsætter hvidløg og chiliflagerne som steges i ca 4 min eller til hvidløgs skiverne begynder at blive gyldne, så tilsættes rejerne og der steges i et par min. Rør så sherry og citron saft i og kog det i et par min eller til det re reduceret lidt. Rør persille i.

Kom saucen over rødspættefilet

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.