Scramble æg muffins

Når man har købt en muffinform plade og ikke lige vil bage alm kage muffins, ja så det jo oplagt at lave mad i dem.

Denne her gang blev det til scramble æg med bacon muffins toppet med purløg og små tomat tern. . Og de er rigtig gode til morgen mad eller hvis man laver en brunch.

Det man gør er at komme et godt stykke bacon i formene så de danner en cirkel. Så klipper du nogle stykker bacon i stykker og lægger dem i bunden, så du har en bacon kop.

I en gryde slår du 6 æg ud og kommer en god klat klaret smør i. Tænder for medium varme og rør æggene godt sammen. Når smøret er smeltet kommes der lidt salt og peber i Rør det godt rundt og fyld så æggemassen i formene. Ikke helt op men lige under toppen af bacon stykket.

Bag i en forvarmet ovn i 15 min.190 gr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.