Sødekartoffel sandwich

sand

Man kan sagtens spise sandwicher når man ikke spiser almindelig brød. Her er brødet skiftet ud med sødekartoffel.

1 søde kartoffel
1 tsk olivenolie
1/2 tsk kanel
Groft salt

Fyld:

5 æg
4 skiver bacon
2 håndfuld frisk spinat sauteret
2 spsk usaltet smør
1 spsk creme fraiche eller skyr.
1 tomat

Fremgangs måde:

Skrald kartoflen og skær i 4 skiver og læg i en skål med olie, kanel og salt ok kom det så i et fad. Stil fadet en i en forvarmet ovn 190 gr i 25 min og vend når halvdel af tiden er gået.

Steg bacon sprød. Og skær tomat i skiver.

Scramble eggs:

I en gryde kommes æg og 1 spsk smør og stilles på middelvarme. Der røres rundt tid så det ikke brænder på. Når det begynder at blive samlet lidt kommes det sidste smør i og der røres. Når massen er ved at være godt fast kommes  cremefraichen i og rør rundt og smag til med salt og peber.

Så anrettes der sandwich

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *