
Man kan sagtens spise sandwicher når man ikke spiser almindelig brød. Her er brødet skiftet ud med sødekartoffel.
1 søde kartoffel
1 tsk olivenolie
1/2 tsk kanel
Groft salt
Fyld:
5 æg
4 skiver bacon
2 håndfuld frisk spinat sauteret
2 spsk usaltet smør
1 spsk creme fraiche eller skyr.
1 tomat
Fremgangs måde:
Skrald kartoflen og skær i 4 skiver og læg i en skål med olie, kanel og salt ok kom det så i et fad. Stil fadet en i en forvarmet ovn 190 gr i 25 min og vend når halvdel af tiden er gået.
Steg bacon sprød. Og skær tomat i skiver.
Scramble eggs:
I en gryde kommes æg og 1 spsk smør og stilles på middelvarme. Der røres rundt tid så det ikke brænder på. Når det begynder at blive samlet lidt kommes det sidste smør i og der røres. Når massen er ved at være godt fast kommes cremefraichen i og rør rundt og smag til med salt og peber.
Så anrettes der sandwich