Spicy goulash med svinekød

gou

Goulash laves idag på mange forskellige måde. Næsten hver land har deres egen version. Så i dag ville jeg lave en lidt anderledes udgave og en meget sund udgave fuld af smag.

Så det blev goulash lavet med hakket svinekød.

Ingredienser

  • 500 g frilands eller øko hakket svinekød
  • 2 peberfrugter rød og gul
  • 1 løg hakket
  • 1 chili, frø fjernet og hakket fint( Brugte en hot fajita)
  • 1 spsk røget krydderiblanding*
  • 1 tsk. ristet fennelfrø
  • 1/4 tsk tørret oregano
  • 1 dåse øko hakket tomat
  • 2 spsk rødvins eddike
  • lidt citronskal
  • lidt hakket persille
  • 2 spsk. oliven olie
  • 1 kål ( brugte sommerhvidkål og rød spidskål)

I en sauter pande steger du kødet, peberfrugtene og løget ved medium varme i ca 10 min eller til kødet er brunet.
Skru varmen ned til lav og tilsæt så chili, røget krydderi, fennikelfrø og oregano. Låg på og lad det små koge i 10 min.

Tilsæt så tomat og eddike. Bring i kog og lad det så simre i 20 min under låg.

Imens kommer du olie på en stor pande og tilsætter kålen. Skruer ned for varmen og steger det i ca 7 min. Rør en gan imellem i det.

 

Kom kål på en tallerken og top det med goulash samt lidt revet citronskal og hakket persille

*røget krydderiblanding findes her http://madmeddyhr.dk/kotelet-med-dijon-cashew-crust/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *