Spicy tomat kotelette

kotespi

At spise koteletter behøver ikke at være kedeligt. Her kommer der masse af smag både fra tomaterne og peberfrugterne samt lidt varme fra chilien

Det hele passede sammen, den blev ikke for stærk, da der kom lidt sødme fra tomaterne.

3 koteletter
400 g tomater i tern
2 peberfrugter i strimler
1 frisk chili efter eget valg ( helst en med lidt spark i)
1 løg i skiver
1 tsk tørret oregano
røgsalt og frisk kværnet peber

Tønd ovnen på 190 gr.
Krydr koteletterne med salt og peber.
Kom kokosolie på en pande ved høj varme og brund så koteletterne af ca 3 min på hver side. Læg dem så i et lille fad.
I en skål blandes tomater og chili og smages til med salt og peber.
Hæld så tomat-chili over koteletterne og derefter løg og peberfrugt og krydr med oregano.
Steg det færdig i oven i 35-40 min

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *