Stegt flæsk med coleslaw i spidskål & parmaskinke

flaeask

Stegt flæsk er aldtid lækkert at få , men når man ikke bruger mejeri produkter som må man finder andre lækker retter at lave med flæsk og her er det så stegt flæsk med coleslaw i spidskål og parma skinke.

Flæsk

1 pakke frilands flæsk

Skær sværen af og bank kødet med en kødhammer og krydre med salt og peber. Steg dem ved høj varme og lad dem køle af .

Coleslaw

1 dl hjemmelavet mayo
1 dl creme fraiche
½ spsk dijon
½ tsk madras karry
salt og peber
2 gulerødder revet fint
2 spidskål
2 gode æbler revet i lange strimler
3 spsk groft hakket mandler

2 pakker parmaskinke

Rør mayo, fraiche og dijon sammen og krydr med karry og salt+peber.

Skyld spidskålene og fjern yderbladene. Gem 8 pæne blade og snit resten fint. Bland grøntsagerne sammen dem dressingen og kom så mandlerne i.

Blanchere spidskål bladene i varmt vand. Kom dem så i kold vand og dup dem tørre bagefter.
Læg 2 blade overlappende ved siden af hinandene og oven på 2 skiver parmaskinke overlappende. Læg herefter skiftevis flæsk og 1 spsk coleslaw oven på hinanden, så der bliver 3 lag flæsk i hver sandwich. Rul dem herefter stramt sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *