Svinemørbrad med pærer sauce

poerer

Svinemørbrad er sådan et lækkert stykke kød, som man kan lave på mange forskellige måder.

Her er det svinemørbrad med pærer sauce. Og det blev faktisk rigtig godt.

1 frilands svinemørbrad
øko bacon
3 rødløg halveret
2 okø citroner halveret
1 hvidløg halveret
4 stilke friske rosmarin
4 stilke friske salvie
4 stilke friske timian
kokosolie
Havsalt og frisk peber

Pære sauce

450 ml hjemmelavet okse fond
450 ml frisk presset æble juice
2 cd ingefær hakket
1 løg i tynde skiver
1 kanel stang
2 pære uden skræl og i tern
havsalt og frisk peber

Forvarm ovnen til 190 gr.
Brun mørbraden i kokosolie.
Kom den i et fad og kom bacon rundt om mørbraden.
Kom resten af ingredienserne i.
Sæt den i ovnen i 30 min

Kom alle ingrediensene i en sauter pande og bring i kog og lad det små simre til det er reduceret til det halve.

Kom halvdelen af saucen over mørbraden og kom den i ovnen igen i de sidste 30 min. Og hver 10 min hælde lidt sauce fra fadet over kødet
Servere kødet med resten af det gemte sauce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *